Melodifestivalen: Två klara favoriter i deltävling 3

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

Nu är det dags för deltävling 3 i Melodifestivalen med en oväntad favorit högst upp i oddslistan hos spelbolaget Unibet.

Vi tipsar: Sverige vs Slovakien – bronsmatch i herrarnas ishockey

Spelbolaget Unibet fick rätt även förra veckan. Storfavoriten Liamoo tog sig vidare följt av spelbolagets andrahandsfavorit John Lundvik, som dock dock spelades till relativt höga 2.20 att gå vidare.

Inför lördagens tredje deltävling har Unibet plockat fram två riktiga lågoddsare att gå vidare till finalen. Högst upp i oddslistan hittar vi Anders Bagge. Tydligen kan han sjunga eftersom Unibet ger låga 1.07 att han tar sig direkt till finalen med låten ”Bigger than the universe”.

Det andra bidraget som Unibet håller riktigt högt på lördag är ”Lyckligt slut” med Lancelot som spelas till 1.50 gånger pengarna.

Outsider hos Unibet är Cazzi Opeia med bidraget ”I can’t get enough” som är tredjehandsfavoriten till oddset 4.00 hos spelbolaget.

I startlistan hittar vi även Schlager-veteranen Linda Bengtzing som kommer att delta för åttonde gången. Dock tror inte Unibet att det blir någon succé då hennes bidrag ”Fyrfaldigt hurra!” spelas till hela 15.00 gånger pengarna att gå vidare.

Här ser du alla bidrag och startordningen >

De senaste oddsen på deltävling 3 ser du nedan. Notera att oddsen i texten kan skilja sig från tabellen då oddsen uppdateras löpande.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 februari, 2022