NHL: Spännande matcher i natt

:nhl-ikon:New York Rangers har en svidande förlust i ryggen med 4-5 mot Ottawa, trots att Rangers ledde med 4-1. Men redan i natt, svensk tidm, är det återigen dags för en ny kamp och denna gång mot San José Sharks. Kolla in oddsen för nattens NHL-matcher.

00:00 New York Rangers – San Jose Sharks

Det väntast bli en jämn kamp i NHL när New York Rangers tar emot San Jose Sharks. Ett Rangers som inte riktigt har imponera än så länge och nu är det dags att visa att man vill vara med och slåss om en slutspelsplats och vad vore inte bättre än att göra det hemma på Madison Square Garden? Spelbolagen ger dock gästerna en fördel vilket å andra sidan betyder högre odds för hemmalaget.

00:30 Florida Panthers – Winnipeg Jets

Winnipeg Jets gästar Florida Panter efter en galen match med 17 mål! Frågan är om de har återhämtat sig än och vad som påverkar mest att släppa in nio mål och förlora än att göra 8 mål och kämpa in i det sista? Spelbolagen tror på att hemmalaget Florida Panthers tar hem denna kamp och om man tittar på tabeller och statistiken så verkar det som ett rimligt alternativ.

01:30 Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Nashville Predators har två segrar med sig när tar sig topplaget Chicago Blackhawks , på bortaplan. En match som spelbolagen tippar bli oerhört jämn. Missa inte att du kan se Chicago Blackhawks mot Nashville Predators live hos Viaplay.se, natten mest spännande möte.