NordicBet tror på Trelleborg och Halmstad i Superettan

Trelleborg och Halmstad tvingades lämna svensk fotbolls finrum i höstas. Men sejouren i Superettan blir bara ettårig för de båda klubbarna. I alla fall enligt oddsen från NordicBet.
? Det är aldrig lätt att ta sig tillbaka direkt, men den här gången tror vi att det blir så, säger Urban Aheinen, oddssättare på NordicBet.

Örjans Vall i Halmstad och Vångavallen i Trelleborg har varit skådeplatser för allsvenska möten under många säsonger, i år gästas arenorna av Jönköpings Södra, IFK Värnamo och Umeå FC för att nämna några.

? Det blir förstås en omställning, främst för publiken. Men vi tror att spelarna klarar det och att hemmapubliken på dessa arenor får jubla rätt många gånger i sommar.

? Både Trelleborg och Halmstad har sett bra ut på försäsongen och vi tror att båda lagen är förberedda på det som kommer, säger Aheinen.
För klubbarna kommer förstås att utmanas.

? Visst blir det så. Brommapojkarna är en dark horse, men räcker de till över en hel säsong? Hammarby är revanschlystet efter fjolårets bottensäsong och i Jönköpings Södra och Öster hittar vi två outsiders, spår NordicBets oddssättare.

Av nykomlingarna ser Varberg ut att klara sig bäst.

? Laget har förstärkt ordentligt och borde klara sig helt okej.

Men när säsongen är slut i höst är det Trelleborg och Halmstad som tagit direktplatserna till Allsvenskan 2013, om man går på oddsen.

? Vi ser Trelleborg som det starkaste laget och har dem som favorit till seriesegern, säger Aheinen.

Mer om Superettan hittar du här

Vinnare Superettan 2012

odds från NordicBet
Trelleborgs FF – 4.00
Halmstads BK – 4.75
Brommapojkarna – 9.00
Hammarby IF – 9.00
Jönköpings Södra – 9.00
Östers IF – 9.00
Assyriska – 10.00
Landskrona BoIS – 12.00
Ängelholm – 16.00
Falkenberg – 30.00
Varbergs BoIS – 30.00
Ljungskile – 33.00
Degerfors – 50.00
IFK Värnamo – 60.00
Brage – 80.00
Umeå FC – 150.00