Nu är Franska Öppna igång

  • 100% upp till 100 kronor
  • Omsättningskrav 10x, minsta odds 1.50
  • Läs mer om SpeedyBet
  • Betta snabbt och enkelt utan krångel.
  • Registrera med Bankidentifikation.
  • Få vinsten på ditt konto inom 5 minuter.
Franska Öppna 2019 vinnaroddsen och favoriterna

Nu är Franska Öppna i full gång i Paris. Vi har kikat in vinnaroddsen på herrarnas och damernas turnering. Och titelhållarna Nadal och Halep är favoriter 

Rafael Nadal är klar favorit i herrarnas turnering

I herrarnas så är Novak Djokovic förstaseedad men hos spelbolagen är det ändå Rafael Nadal som är den klara favoriten. Och Speedybet ger just nu relativt låga 1,90 gånger pengarna att Nadal fortsatt är gruskungen i Paris. Novak Djokovic är dock andrahandsfavoriten hos spelbolaget men nästan ett dubbelt så högt odds, till 3,50. fjärdeseedeade Dominic Thiem är tredjehandsfavorit till 8,00 och därefter hittar vi sjätte seedade i vinnarlistan men till höga 21,00 gånger pengarna. Storstjärnan Roger Federer var tredjeseedad inför turneringen och har ”bara” en titel under bältet under sin karriär. Och Speedybet håller honom som en rejäl outsider till hela 23,00 gånger pengarna.

Här kan du spela på din favorit hos Speedybet >

Simona Halep favorit i damernas turnering – till ett högt odds

I damernas turnering är det som vanligt ovisst. Sjättseedade Petra Kvitová har dragit sig ur på grund av skada. Och både femteseedade Angelique Kerber och trettonseedeade Caroline Wozniacki är båda ute ur turneringen redan nu.

Oddsfavorit att vinna turneringen är fjolårets vinnare rumänskan Simona Halep till oddset 4,00 och är tredjeseedad inför turneringen. Förstaseedade Naomi Osaka, från Japan, håller inte spelbolaget lika högt och spelas till hela 12,00 gånger pengarna. Och samma höga odds hittar vi på andraseedade Karolína Plíšková, från Tjeckien. Andrahandsfavoriten är nederländskan Kiki Bertens, som är tredjeseedad, men spelas till höga 8,50 gånger pengarna. Amerikanskan Serena Williams, som vann turneringen 2015 och är tiondeseedad, spelas till 15,00 gånger pengarna. Och till samma höga odds spelas sjundeseedade Sloane Stephens, också från USA.

Här kan du spela på din favorit hos Speedybet >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 maj, 2019