Ny kanal inför Ishockey-VM – Tv4 Sport Xtra

Ishockey-VM drar igång nu på fredag den 4:e maj. Årets turnering kommer du att kunna följa i tv4:as kanaler, med undantag för två matcher som sänds i Canal+ Hockey. Och i samband med Ishockey-VM så kommer Tv4 även att göra premiär för deras senaste kanal Tv4 Sport Xtra.

Den nya kanalen Tv4 Sport Xtra kommer att invigas nu när Ishockey-VM drar igång. Det är en betalkanal som kommer att kosta runt 39 – 59 kronor per månad att inneha, beroende på vilket leverantör du har. Tv4 Sport Xtra kommer även att sända, förutom Ishockey-VM,  matcher från Europa League, Serie A och handboll.

När det gäller Ishockey-VM så kommer ungefär hälften av matcher i grppspelet att sändas i Tv4 Sport Xtra. Dock ingen av Sveriges matcher de kommer att visas i Tv4:as huvudkanal. Och när det gäller Tv4 Sport så kommer den att fortsätta som tidigare och även sända ett utvalt antal matcher från Ishockey-VM.

Alla matcher kommer även att sändas i Tv4:as playkanal.

Här hittar du alla tv-tider för Ishockey-VM 2012

Matcherna som inleder Ishockey-VM 2012 fredagen den 4:e maj

11:15 USA-Frankrike, TV4 Sport Xtra
12:15 Tyskland-Italien, TV4
15:15 Kanada-Slovakien, TV4 Sport Xtra
16:15 Tjeckien-Danmark, TV4
19:15 Vitryssland-Finland, TV4 Sport Xtra
20:15 Sverige-Norge, TV4

Här hittar du allt du behöver veta inför Ishockey-VM 2012

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 maj, 2012