Oddsen för Sverige mot Danmark

Ikväll kommer Sverige att möte ytterligare en nordisk granne i Ishcokey-VM och denna gång är det Danmark som står för motståndet. Precis som inför matchen mot Norge är Sverige stora favoriter. Danmark har gjort en svag inledningen av VM:et och kryssade bland annat mot Italien. Därmed är Sverige ännu större favoriter än mot Norge.

Matchstart: 20:15
Tv: Tv4

Sverige slog ett svagt Tjeckien med 4-1 i lördagens andra möte i Ishockey-VM. Tre Kronor imponerade stundtals och hade en förstafemma med Zetterberg, Eriksson och Franzén som verkligen klev fram när det behövdes som mest.

Danmarks inledning av turneringen har varit svag. En 2-0 förlust mot Tjeckien var kanske inte något större överraskning. Men 3-3 mot Italien var en riktig felberäkning av Danmark som nu kommer att få det oerhört svårt att bli en av de fyra som går vidare till slutspelet.

Sverige kan få förstärkningar av Steen och Berglund

En nyhet kring truppen är att Patrik Berglund och Alexander Steen är aktuella för VM-spel. Viktor Fasth gjorde en förhållandevis stabil match mot Tjeckien men kommer inte att få förnyat förtroende mot Danmark. En anledning kan vara blundern när har serverade pucken till tjecken Jakub Petruzalek rakt framför mål i ett misslyckat uppspel. Det innebar också att Tjeckien kunde reducera till 2-1. och gav laget lite extra krafter. Dock kunde Sverige hålla undan, inte minst tack var Fasth som stod för ett par bra räddningar i den tredje perioden när det hettade till. Dock är det Jhonas Enroth som kommer stå ikväll mot Danmark. Troligtvis för att man vill rotera målvaktsparet och hålla båda relativt fräscha.

Oddset 1.13 hos Redbet om Tre Kronor vinner

Hur som helst har Sverige ett oerhört mycket bättre trupp på pappret än Danmark på i pricip varje position. Det gör att oddsen är låga för en vinst till Tre Kronor ikväll där Redbet ger 1.13 vid en vinst och 15,00 gånger pengarna vid en förlust mot Danmark.

< ?php $bet_obj_array = array(54517); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>