Oddsen inför AIK – CSKA Moskva

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll kommer att AIK att ta emot ryska CSKA Moskva i play-off till Europa League, hemma på Råsunda. CSKA är stora favoriter i mötet, trots anfallsproblem, hos bland annat Nordicbet.

Matchstart: 19:00

AIK får en tuff uppgift i det första mötet i play-off till Europa League i kväll. Motståndarna är CSKA Moskva med de svenska landslagsspelarna Pontus Wernbloom och Rasmus Elm i laget. CSKA har det tunt på anfallssidan mot AIK i kvällens möte med både Tomas Necid och Seydou Doumbia på skadelistan. Det gör att CSKA kommer att få ställa upp lite annorlunda än det brukar, vilket självfallet gynnar AIK.

Trots skadeproblemen för CSKA och trots bortaplan är ryssarna klara favoriter hos spelbolagen. Bland annat så ger Nordicbet 1,80 gånger pengarna om CSKA vinner och 4,35 gånger pengarna för en vinst till hemmalaget AIK.

Nedan hittar ni de senaste oddsen från alla spelbolagen inför detta viktiga möte för AIK som i slutändan kan innebära en plats i Europa League-slutspelet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 augusti, 2012