Oddsen på Janne Anderssons nästa uppdrag & han är storfavorit att ta över landslaget

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Janne Andersson odds

Janne Andersson har lämnat stolen som förbundskapten för det svenska herrlandslaget. Oddsen talar nu för att han går till en klubb i Saudiarabien eller Qatar, enligt oddsen från Unibet. Jag har även passat på att kika in oddsen på vem som tar över efter Janne, och spelbolaget har en solklar favorit.

Saudiarabien nästa för Janne enligt oddsen

Efter att ytterligare missat avancemang till ett mästerskap så stod det klart att Janne Andersson inte skulle fortsätt som förbundskapten för det svenska herrlandslaget. Och efter sju år på posten med en VM-kvartsfinal i bagaget så ska det bli intressant vad han hamnar härnäst.

Enligt Unibets odds så är det mesta troligt att Janne tar sig an en tränarroll i en klubb i Saudiarabien eller Qatar. Att det blir en klubb i Saudiarabien håller spelbolaget som mest troligt. Vilket inte är någon större överraskning då Jannes öppnade om en flytt till Saudiarabien i en intervju tidigare i oktober. Ett uttalande som han yttrade när det mer eller mindre var klart att loppet var kört för ett avancemang till Fotbolls-EM nästa sommar.

Just nu ger ett bet på en flytt till en klubb i Saudiarabien oddset relativt låga 2.50 gånger pengarna. Och uttalandet öppnade också för en flytt till en klubb i Qatar,Och det alternativet hittar vi näst högst upp i vinnarlistan till oddset 5.00.

Andra tänkbara destinationer för Janne Anderssons är IFK Norrköping, som han lämnade för landslagsuppdraget. Och även Halmstads BK, klubben i hans hemstad. Båda dessa spelas till höga 10.00 gånger pengarna.

Oddsen på Janne Anderssons nästa uppdrag

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 24-12-31 12:00
Något saudiarabiskt lag
34.05% 2.50 Spela
Klubblag i Qatar
17.03% 5.00 Spela
Halmstads BK
8.51% 10.00 Spela
IFK Norrköping
8.51% 10.00 Spela
Any MLS Club
5.68% 15.00 Spela
IFK Göteborg
5.68% 15.00 Spela
Något landslag
4.05% 21.00 Spela
AIK
2.75% 31.00 Spela
BK Häcken
2.75% 31.00 Spela
Djurgårdens IF
2.75% 31.00 Spela
Hammarby IF
2.75% 31.00 Spela
IF Elfsborg
2.75% 31.00 Spela
Malmö FF
2.75% 31.00 Spela
Fler odds Färre odds

Storfavoriten att ta över landslaget efter Janne

Det pågår också intensiva diskussioner om vem som blir nästa förbundskapten för Sveriges herrlandslag. Något som ännu är långt ifrån klart. En framträdande kandidat är Häckens succétränare Per-Mathias Högmo. En tränare som har varit i rollen förut och vari förbundskapten för både Norges dam- och herrlandslag.

Ska vi tro Unibets oddssättare så är Högmo den kandidat som är den stora favoriten. Ett bet på att han tar över ger just nu låga 1.85 gånger pengarna. Därefter är spelbolaget mer osäker på vem som kan utmana. Då andrahandsfavoriter är Jimmy Thelin, tränare för Elfsborg, och den tidigare U21-tränaren
Jens Gustafsson som båda spelas till höga 10.00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 november, 2023