Oddsen talar för ett brons till Finland i Ishockey-VM

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Bronsmatchen är som alltid ett antiklimax i Ishockey-VM. Då ska de förlorande lagen från semifinalerna göra upp, lagen som var så när att nå finalen. För hemmanationen Finland är besvikelsen stor efter förlusten mot Ryssland men spelbolagen tror att de rycker upp sig och vinner bronsmatchen mot Tjeckien och ger hemmafansen något att jubla åt.

Matchstart: 15:00
Tv: Tv4

Efter 6-2 förlusten i simfinalen i Ishockey-VM mot Ryssland var finländarna mycket besvikna. Så de kämpade matchen igenom utan att få utdelning för allt sitt slit. Men Ryssland var helt enkelt ett nummer för stort och med storspelare som Jevgenij Malkin och Aleksandr Ovetjkin, listan kan egentligen bli mycket lång, var det svårt att stå emot för finländarna.

Tjeckien var förhandsfavorit mot lillebror Slovakien men trots det så kunde ett hårt jobbande Slovakien, med sin sylvassa kontringar, straffa tjeckerna. Frågan är hur bra Tjeckien har återhämtat sig efter en sådan prestigeförlust och med publiken emot sig i bronsmatchen kommer det att bli tufft.

Trycket från läktarna var det inget fel på i semifinalen mot Ryssland och samma finländska entusiasm väntas även i bronsmatchen från publiken. Spelbolagen tror också att den finska publiken kommer att heja laget till en bronsmedalj där bland annat Unibet ger 1,90 gånger pengarna om Finland skulle vinna.

< ?php $bet_obj_array = array(55341); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 maj, 2012