Otursdag och Let´s Dance

Lets Dance arrangeras på årets mest otursförföljda dag. Skall det bli någon av favoriternas fall? Troligtvis inte om man skall tro spelbolagen. Förra veckan klarade Alling trycket efter hans sensationella vals som resulterade i 40 poäng. Även populära Laila Bagge levererade och placerade sig högt upp i resultatlistan. Sist kom Hasse Aro och lämna programserien som 9:a. Ikväll kan vi förvänta oss ett mystiskt musiktema då deltagarna glider runt i Vals respektive en Cha Cha.

När det gäller kampen om att inte åka ut är det Kitty Jutbring som har lägst odds hos Unibet men. Vi synar uttalandet och säger att det nog är hugget som stucket. Varken Carl-Jan eller Scott har varit speciellt övertygande de sista omgångarna. Frågan är ens om George Scott hinner till tävlingsstart då han skall på Ingo´s begravning – något som kan leda till att han blir diskad.

Vinnare ikväll: Laila Bagge
Utslagen ikväll: Carl Jan Granqvist

Nästa par att lämna: – Odds från Unibet
Kitty Jutbring/Anders Jacobsson – 2,80
George Scott/Maria Karlsson – 3,15
Carl Jan Granqvist/Maria Lindberg – 4,25
Elisabet Höglund/Tobias Karlsson – 5,00
Niclas Wahlgren/Jeanette Carlsson – 15,00
Magnus Samuelsson/Annika Sjöö – 30,00
Laila Bagge/Tobias Wallin – 50,00
Morgan Alling/Helena Fransson – 50,00

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 13 februari, 2009