Premier League: Liverpool – Chelsea

På lördagseftermiddagen kommer Liverpool att ta emot Chelsea på Anfield i Premier League. Ett möte med viktiga poäng för ett Liverpool som halkat efter i tabellen, dock talar oddsen för en Chelsea-seger.

Matchstart: 13:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 3,30 – 3,40 – 2,25

Spela på matchen hos Unibet

Viktiga poäng för Liverpool

Liverpool går in i detta stormöte med en tung börda på sin axlar och med en tung period bakom sig. Visserligen gjorde man en helt okej insats mot Real Madrid i Champions League i veckan men trots det föll man med 0-1 och dessförinnan åkte Liverpool på en svidande bortaförlust mot Newcastle i Premier League.

Liverpool har också revansch att utkräva då man förlorade hemmamötet mot Chelsea i slutet av förra säsong en förlust som sedan blev deras fall i jakten på Premier League-titeln.

Chelsea obesegrat i Premier League

Chelsea har imponerat i inledningen av säsongen och är ännu obesegrade och toppar Premier League-tabellen med 26 poäng, med åtta vinster och två oavgjorda matcher. I Champions League tog man en poäng borta mot Maribor i en match som man borde ha avgjort.

Chelsea favorit på Anfield

Kikar vi på oddsen i lördagens stormötet mellan de två storlagen är det gästande Chelsea som är spelbolagens favorit och bland annat ger Unibet oddset 2,25 gånger pengarna vid en bortaseger. Ett spel på hemmalaget Liverpool ger 3,30 gånger pengarna samt att ett oavgjort resultat ger 3,40 gånger pengarna.