Premier League: Arsenal – Manchester United

Efter landslagsuppehållet har vi en högintressant stormatch i Premier League när Arsenal tar emot Manchester United på Emirates Stadium. Båda lagen har halkat efter i tabellen och viktiga poäng står nu på spel.

Matchstart: 18:30
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,20 – 3,40 – 3,40

Spela hos Ladbrokes

Det är otroligt intressant och viktig match vi har att se fram emot i kväll mellan de två storlagen. Båda har inlett säsongen på ett inte allt för övertygande sätt och Arsenal ligger på sjätte plats i tabellen med 17 poäng och United på en sjunde plats med 16 poäng.

Arsenal brukar ha det svårt att möta United men ser vi till förutsättningarna är det hemmalaget som har en fördel. Arsenal är ännu obesegrade på hemmaplan samtidigt som United ännu inte har en bortaseger. Lägg därtill att United har en skadedrabbat trupp och kommer sakna bland annat Marcos Rojo, Phil Jones, Jonny Evans och Daley Blind samt att det fortfarande är oklart om Rafael Falcao och Luke Shaw kan delta i kvällens möte.

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Ladbrokes är det inte konstigt att Arsenal favoriseras men till höga 2,20 gånger pengarna. Ett spel på United som segrare ger höga 3,40 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 november, 2014