Premier League: Arsenal – West Bromwich

Arsenal tar i kväll emot West Bromwich i Premier League och pressen är nu stor på Gunners att ro hem tre poäng, och det talar oddsen också för.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,28 – 5,75 – 13,00
Över/under 2,5 mål:1,61 – 2,25
Att båda lagen gör mål ja/nej: 2,10 – 1,66

Odds från Ladbrokes >

Det är ett pressat Arsenal som i kväll tar emot West Bromwich. De två senaste kryssen mot Crystal Palace och West Ham har upprört fansen och nu har man halkat ned på en fjärde plats i tabellen och är bara en poäng före Manchester United. Inte bara är man på väg att tappa en Champions League-plats utan vad som är än värre är att man ligger efter Tottenham i tabellen, hela åtta poäng bakom. En ligatitel är som bortblåst, om inte ett mirakel ska ske, men man har fortfarande en Champions League-plats att försvara.

Arsenal tar dock emot ett West Bromwich som har en urusel form med en poäng på de fyra senaste matcherna och senast så förlorade man hemma mot Watford. West Bromwich har inget att spela för då man ligger i mitten av tabellen och har inte möjlighet att nå någon topplacering.

Arsenal har historiskt sett en bra statistik mot West Bromwich men förlorade faktiskt bortamötet tidigare under säsongen. Kikar vi dock på oddsen inför kvällens match så ger ett spel just nu låga 1,28 gånger pengarna, hos Ladbrokes, på att Arsenal tar hem detta och hela 13,00 gånger pengarna på att West Bromwich vinner. En ny oavgjord match för Arsenal ger 5,75 gånger pengarna.