Premier League: Arsenal – Wigan

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen

Kan Wigan straffa ytterligare ett storlag ikväll? Det är den stora frågan. Oddsen talar inte helt oväntat för en säker hemmavinst till Arsenal. Det betyder att du kan tjäna en hacka om du satsar på Wigan, som har slagit två av de tre senaste storlagen de mött.

Wigan har haft ett tufft matchschema i Premier League den senaste tiden och mött lag som Chelsea, Manchester United och Liverpool. Trots det så blev det vinst mot både Manchester United, hemma, och Liverpool, borta. I kväll möter de återigen ett storlag, borta, och då är det Arsenal som står på tur.

Spelbolagen håller Arsenal som stora favoriter, men kan Wigan återigen göra en stormatch så ger Betfair höga 12,88 gånger pengarna. En hemmavinst till Arsenal ger därmed låga 1,27 gånger pengarna hos Betfair.

Matchstart är klockan 21:00 och matchen sänds i Viasat Fotboll.

Oddsen för Arsenal – Wigan

< ?php $bet_obj_array = array(52814); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2012