Premier League: Aston Villa – Manchester City

I Premier League ser det ut som att Manchester United är ohotat i toppen. Än finns det dock hopp för tabelltvåan Manchester City som har en måstematch mot Aston Villa i kväll för att ha någon chans på titeln.

Matchstart: 21:00
TV: Viasat
Livestreaming: Viaplay
Odds (1-X-2): 7,50 – 4,33 – 1,44 (William Hill)

Manchester City behöver nästan ett mirakel hända för att komma i kapp den lokala korruenten Manchester United som toppar Premier League. En bra början är en seger mot Aston Ville i kväll, en match som City nästan måste ta för att kunna komma i kapp.

Oddsen talar för en säker seger till City, trots bortaplan. Aston Villa har inte haft någon toppensäsong direkt och kan bli inblandad i bottenstriden och därmed är det viktiga poäng som står på spel i kvällens möte.

Spelbolagen tror på en säker seger till City och William Hill ger låga 1,44 gånger pengarna om bortalaget vinner. Ett spel på Aston Villa som vinnare ger 7,50 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 mars, 2013