Premier League: Högt odds att Man United klarar topp 4

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Premier League

Vi kikar in oddsen inför avslutningen av Premier League-säsongen som talar för att titeln mer eller mindre är säkrad och att Manchester United inte tar en Champions League-plats.

De stora ligorna i Europa börjar att dra ihop sig och går snart mot sitt slut. I Premier League är det i runda slängar 10 omgångar kvar, även om en del lag haltar i tabellen med inställda matcher som ska spelas.

Manchester City och Liverpool är de lag som slåss om titeln och där har City ett klart försprång med 6 poäng, dock en match mer spelad än Pool. Bet365 tror dock att City håller undan och ger låga 1.25 gånger pengarna att ta hem titeln. Liverpool, som är inne i en riktigt bra period just nu, spelas till oddset 3.75.

Oddsen att vinna PL-titeln

Manchester City 1.25
Liverpool 3.75
Chelsea 151.00
Oddsen är hämtade från bet365 den 8/3 15:45

Man United uträknade i kampen om topp 4

Tittar vi bakom de två titelfavoriterna så har vi Chelsea på en tredjeplats i tabellen, utan någon direkt chans på titeln även om den finns i teorin, ivlket oddsen ovan talar tydligt för. Att de hänger kvar och tar en topp 4-placering, och den viktiga Champions League-platsen, är dock mer eller mindre i hand. Detta talar inte minst oddsen från bet365 för till låga 1.01.

Kampen om den fjärde och sista Champions League-platsen står framförallt mellan tre lag Arsenal, Tottenham och Manchester United.

I det racet är Arsenal klar favorit till låga 1.53 gånger pengarna. Arsenal innehar ju nu fjärdeplatsen i tabellen, en poäng före United på 47 poäng, men Arsenal har hela tre färre spelade matcher.

Tottenham häckar på en sjundeplats i tabellen, med 45 poäng, men har två matcher att ta igen på United. Att Tottenham skulle ta en topp 4-plats spelas till hela 4.00 gånger pengarna.

Det som framförallt talar emot Manchester United är de interna stridigheterna i klubben som också har synts på planen. Spelet har inte fungerat som de borde och flera storstjärnor i laget att inte presterat som förväntat. Många frågetecken finns att reda ut för United under våren samtidigt som man har många tunga matcher som måste vinnas.

Det som gör kampen om den sista Champions League-platsen extra intressant är att Tottenham, Arsenal och Manchester United kommer alla att möta varandra under de omgångar som återstår. Även om oddsen pekar klart till Arsenals fördel så kan därmed mycket hända fram tills dess.

Se Premier League-spelschemat här >

Oddsen att bli topp 4

Chelsea 1.01
Arsenal 1.53
Tottenham 4.00
Manchester United 5.00
Oddsen är hämtade från bet365 den 8/3 15:45

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 mars, 2022