Premier League: Inför Boxing day

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll arena

I Premier League så kommer Boxing day att spelas i vanlig ordning och vi kollar in spelschemat med de bästa oddsen just nu och vilka lag som är favoriter till ligatiteln inför omstarten efter VM.

Spelschemat för Boxing day 2023

En vecka efter Fotbolls-VM är det nu dags för en av storligorna att dra igång i och med Boxing day i Premier League under annan dagen. Med hela sju matcher på schema under annan dagens Boxing day. Men det är inte bara under Boxing day som matcher kommer att spelas i Premier League utan ligan fortsätter med möten under resten av veckan också.

Se de kommande matcherna i Premier League nedan.

Manchester City är klar titelfavorit

Inför omstarten av Premier League så toppar Arsenal tabellen efter en riktigt stark höst med 37 poäng och tvåa ligger Manchester City med 32 poäng. Därefter ligger Newcastle på 30 poäng och strax efter hittar vi Tottenham på 29 poäng.

Trots att Arsenal har en betryggande ledning så är det Manchester City som är fortsatt favoriter till ligatiteln, precis som inför säsongen. Hos Unibet ger ett bet på City 1.53 gånger pengarna och Arsenal 3.25.

Spelbolaget tror inte på att några andra lag kan utmana de två då Newcastle och Liverpool spelas därefter till 34.00 gånger pengarna.

Se de aktuella vinnaroddsen på Premier League nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 december, 2022