Premier League: Inför Burnley – Chelsea

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll möter Chelsea nykomlingarna Burnley i Premier League. Chelsea kommer med ett förstärkt lag och är favoriter att ta hem ligatiteln, så man borde inte ha några problem att vinna i kvällens match. I alla fall inte om man får tro oddsen.

Matchstart: 21:00
TV: Viasat Fotboll
Odds: 8,50 – 4,65 – 1,37 (Unibet)

Burnley imponerade förra säsongen genom att ta sig upp till Premier League. Men att hänga kvar kan bli svårt och i kvällens möte får man en rejäl utmaning. Chelsea kom trea förra året i Premier League och har förstärkt laget med bland annat Diego Costa från Atlético Madrid och Cesc Fàbregas från Barcelona. De kommer att bli viktiga nyckelspelare denna säsong. Däremot är Didier Drogba ett frågetecken på grund av en skada han drog på sig i mötet med Ferencvaros.

Chelsea klara favoriter

Spelbolagen tvekar inte att hålla Mourinhos trupp som favoriter. Unibet sätter låga oddset 1,37 på att Chelsea vinner matchen, medan en vinst för Burnley ger 8,50 gånger pengarna. Det kan tilläggas att Chelsea har vunnit alla fem öppningsmatcher som José Mourinho har varit tränare. Men man ska aldrig säga aldrig. Burnley vann sin första hemmamatch i Premier League 2009 mot Manchester United och nu satsar man på att göra en liknande bedrift.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 18 augusti, 2014