Premier League: Liverpool – Chelsea

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Vid 15:00 är det avspark mellan serieettan Liverpool och serietvåan Chelsea i Premier League. Även om det är ettan och tvåan i tabellen som möts är det hemmalaget Pool som är stor favorit eftersom Chelsea har siktet på Champions League-returen mot Atletico Madrid.

Matchstart: 15:05
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 1,72 – 3,85 – 4,50 (NordicBet)

Liverpool fortsätter att ånga på i Premier League och har elva raka utan förlust. Samtidigt så förlorade Chelsea ligamötet mot Sunderland senast och med tanke på den stundande returen mot Atletico Madrid, nu i veckan, så kommer man även att vila viktiga spelare inför det mötet. Dessutom har Chelsea flera viktiga spelare borta på grund av skador.

Det innebär att Liverpool har en gyllene chans att, med två omgångar kvar efter denna, i princip avgöra ligan redan nu.

Kollar man på spelbolagens odds så är det också Liverpool som är given favorit och bland annat ger NordicBet låga 1,72 för en hemmaseger till Pool och hela 4,50 gånger pengarna om Chelsea, trots allt, vinner.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 april, 2014