Premier League: Liverpool – Manchester United

Liverpool – Manchester United är ett klassiskt möte och på söndagseftermiddagen drabbar lagen återigen samman. Båda lagen har stabiliserat sig i Premier League-tabellen och jagar nu Europa-platserna. Kikar vi på oddsen är Liverpool favorit.

Matchstart: 14:30
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,10 – 3,50 – 3,55

Odds från MyBet

Senast Liverpool och Manchester United möttes, den 14 december i fjol, tog United en säker 3-0 seger hemma på Old Trafford. Kvällens möte på Anfield väntas dock bli en helt annan historia då både Liverpool och United har radat upp segrar i Premier League de senaste omgångarna. Liverpool har fem raka segrar i Premier League och bland annat mot ligatvåan Manchester City, och det enda plumpet i protokollet är förlustreturen mot Besiktas i Europa League som fick avgöras på straffar. United har tre raka segrar i Premier League och senast så vann man mot Tottenham med 3-0. Även United har en plump i protokollet och det var den svidande hemmaförlusten mot Arsenal i FA-cupen, med uddamålet 1-2.

Viktiga poäng för Liverpool

Med tanke på den nuvarande tabellställningen, med Liverpool på en femte plats med 54 poäng och United på en fjärde plats med 56 poäng, är en förlust mer förödande för Liverpool än vad det är för United. Speciellt med tanke på att både Southampton och Tottenham båda är endast en poäng efter Liverpool. I toppen av tabellen är Chelsea fortfarande etta med 64 poäng, och med två matcher mindre spelade, City är tvåa med 61 poäng och Arsenal är trea med 60 poäng.

Höga odds på en United-seger

Kikar vi på oddsen är Liverpool favorit i detta heta möte till oddset 2,10 gånger pengarna hos spelbolaget MyBet samtidigt spel på Manchester United ger hela 3,55 gånger pengarna.