Premier League: Liverpool – Tottenham

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Liverpool är klar oddsfavorit när man tar emot Tottenham under tisdagens intressanta möte på Anfield i Premier League. Båda lagen har god form och viktiga poäng står på spel i jakten på europaplatserna.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 1,87 – 3,70 – 4,20

Odds från Unibet

Viktig derbyseger mot Arsenal för Tottenham

I hatmötet mellan Tottenham och Arsenal var det anfallaren Harry Kane som stod för båda målen för Tottenham och som är mannen på allas läppar efter den starka insatsen i 2-1 segern. Kane är också Tottenhams främsta målskytt med 12 mål så här långt i Premier League och ligger på en delad fjärde plats i den totala skytteligan. Förutom segern mot Arsenal senast hade Tottenham dessförinnan två raka segrar i ligan vilket gör att man kan gå in i tisdagens match mot Liverpool med gott självförtroende.

Liverpool med god form

Liverpool fick inte med sig de där tre poängen som de behövde när de gästade Everton i Merseyside-debyt och har halkat lite efter topplagen. I Premier League-tabellen ligger nu Liverpool fyra poäng bakom Tottenham med 39 poäng. Dock går Liverpool in i denna viktiga match mot Tottenham med god form och på de åtta senaste matcherna har man fem vinster och tre oavgjorda. Hemma på Anfield har Liverpool denna säsong endast två förluster och fem oavgjorda på tolv spelade matcher.

Liverpool klar favorit på Anfield

Tottenham brukar få det tufft när de gästar på Anfield och oddsen talar också för en säker seger till Liverpool. Kikar vi på matchoddsen från spelbolaget Unibet ger en hemmaseger 1,87 och en bortaseger till Tottenham hela 4,20 gånger pengarna.

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 februari, 2015