Premier League: Liverpool – West Bromwich

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvällens Premier League möts de två mittenlagen Liverpool och West Bromwich Albion, som båda är i desperata behov av poäng. Med hemmalaget Liverpool som stor favorit.

Matchstart: 21:00
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay.se
Odds (1-X-2): 1,35 – 5,00 – 7,50 (betway)

West Bromwich var den stora överraskningen under hösten och inledde ligan på ett imponerande sätt. Man huserade bland topplagen i ligan och förhoppningen fanns om en eventuell plats i Europa League eller kanske till och med Champions League nästa säsong. Men dessa planera är på väg att grusas.

West Bromwich har endast tagit en poäng på de senaste sex matcherna i Premier League och ligger numera på en nionde plats, två poäng bakom Liverpool som ligger på en åttonde plats.

Motsatt situation har Livepool haft där man inlett ligan svagt för att sedan ta igen poäng på slutet, trots en rad tuffa möten.

Sist lagen möttes var i den första omgången av Premier League då West Bromwich vann med hela 3-0. Dock är nu läget annorluna inför dagens möte och på hemmaplan är Liverpool stor favorit till oddset 1,35 gånger pengarna hos betway. Ett spel på gästande West Bromwich som vinnare ger spelbolaget höga 7,50 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 februari, 2013