Premier League: Man City är nu stor favorit att ta hem ligatiteln

 • 100% upp till 1000 kr
 • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
 • Läs mer om Bethard
 • Nylanserad hemsida
 • Snabba uttag
 • Grymma odds
Man City är storfavorit att vinna Premier League 2024

Manchester City har visserligen åkt ur Champions League men är stor favorit till ligatiteln, efter helgens poängtapp av konkurrenterna. Med sex omgångar kvar av ligan toppar City på 73 poäng, med två poäng ned till Arsenal och Liverpool.

Vem vinner Premier League 2024? – Oddsen

Under de senaste omgångarna har det varit rotation på de översta placeringarna i Premier League-tabellen. City, Arsenal och Liverpool har turats om att ligga i topp, men just nu är det alltså Guardiolas mannar i City som innehar förstaplatsen, utan några hängmatcher. Mycket talar nu för att City inte kommer att släppa förstaplatsen och har även oddsen klart på sin sida.

Odds att vinna Premier League

Manchester City 1.40
Arsenal 5.00
Liverpool 7.00
Oddsen på vem som vinner Premier League-titeln 2024. Hämtade från Bethard.

Som du ser är City stor favorit att vinna Premier League-pokalen, med sex omgångar kvar av ligan. Och med endast två poängs försprång ned till tvåan och trean kan det bli en dramatisk uppgörelse att se fram emot på slutet.

Dock är det inte mycket som talar för att det kommer bli så dramatiskt som kanske tabellen visar. Både Arsenal och Liverpool har en del tuffa matcher framöver. Samtidigt har Manchester City ett mer gynnsamt spelschema och det skulle inte förvåna många om de går rent härifrån.

City behöver inte längre ta hänsyn till Champions League

Både Arsenal och Manchester City är nu utslagna i Champions League (ja, du läste rätt, Real Madrid slog ut City och Bayern besegrade Arsenal). En turnering som givetvis är betungande i jakten på ligatiteln, vilket talar än mer för Citys del.

Värt att nämna är att City även har FA-cupen att ta hänsyn till. Och i helgen är det Chelsea som står för motståndet hemma. Troligtvis kommer City att möta Manchester United i en eventuell final. Även om ligaspelet är viktigast så är ändå FA-cupen en titel de inte kan vaska helt.

Betta på Premier League inför de sista omgångarna

Missa inte att lägga ditt bet på vem som vinner Premier League 2024. Och dessutom finns en del andra spännande oddsmarknader att kika närmare på. Inför de sista omgångarna är ett tips att spela på säsongens bästa målskytt eller målvakt. Den här typen av individuella spel är riktigt underhållande i kombination med traditionella vinnarspel.

Odds på skytteligavinnare Premier League 2024:

 • Haaland 1.50 (Man City)
 • Palmer 4.50 (Chelsea)
 • Watkins 7.00 (Aston Villa)

Odds på bästa målvakt Premier League 2024t:

 • David Raya (Arsenal) 1.15
 • Ederson (Man City) 9.00
 • André Onana (Man U) 25.00

Här på Oddsonline.se kan du följa dramatiken i Premier Leagues sista omgångar. Vi ger dig speltips inför kommande matcher och uppdateringar av aktuella odds på vem som vinner Premier League 2024!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 april, 2024