Premier League: Man City eller Arsenal, vem tar hem titeln?

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Vewm vinner Premier League?

Vi kikar inte oddsen inför avslutningen av Premier League vem som vinner ligan. Och hos spelbolaget Bethard så är nu Manchester city klara favoriter före Arsenal, trots tabelläget.

Premier League börjar att dra ihop sig och endast två lag är med i titelracet, Manchester City och Arsenal. Den sistnämnda har haft en betryggande ledning, men har den senaste tiden tappat poäng samtidigt som City radat upp segrare.

Lagen möts nästa veckan

Arsenal toppar fortfarande tabellen med fyra poäng ned till Manchester City. Dock har City en match mindre spelad samt att de två möts nästa vecka på Etihad i Manchester. I vad som kommer bli årets hetaste match i ligan och som troligen kommer bli helt avgörande för vem som vinner Premier League-titeln.

Inför detta avgörande möte är City klar favorit att ta tre viktiga poäng och är vidare också favorit att försvara titeln. Arsenal kan därmed bli snuvad på den första ligatiteln sedan säsongen 2001/02.

Hos spelbolaget Bethard så spelas just nu City till det relativt låga oddset 1.45 gånger pengarna. Och Arsenal nästan till det dubbla, 2.75 gånger pengarna.

Gå till Bethard

City i klart bättre slag & har ett bättre spelschema

Även om City är favoriter när lagen möts nästa vecka så är det inte bara det som talar för att de är favoriter. City har ett mycket gynnsamt spelschema i de övriga åtta matcher som är på schemat medan Arsenal ställs mot bland annat Chelsea, Newcastle och svårspelade Brighton i slutskedet av ligan.

Men även för att Arsenal har en sviktande form och har tappat poäng som de borde ha rott hem, bland annat de två tappade 2-0 ledningarna mot både Liverpool och West Ham i de senaste två omgångarna. Och Manchester City är som vi vet en maskin som mycket väl kan gå rent resten av våren. Lägg därtill att Erling Haaland redan nu tangerat målrekordet som Mohammed Salah innehar på 32 mål under en säsong.

Det som talar emot Manchester City är att man har både matcher i FA-cupen och Champions League att ta hänsyn till.

Se spelschemat här >

Sammanfattningsvis – City är i förarsätet

Allt sammantaget talar för att City är i förarsätet trots att de ligger poängmässigt efter Arsenal i tabellen. Och det är inte konstigt att Bethard håller City som klara favoriter om vi jämför oddsen.

Vem vinner Premier League 2023?

Se de senaste vinnaroddsen på Premier League nedan, från Bethard. Oddsen på vem som vinner Premier League och fler intressanta odds från spelbolaget.

Odds på Man City - Arsenal i titelracet av Premier League 2023
Vinnarodds från Bethard på Premier League 2023.

FAQ om Premier League 2023

Vem vinner Premier League 2023?

Hur många omgångar återstår av Premier League?

Vilket lag är regerande PL-mästare?

När avslutas Premier League-säsongen 2023?

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 april, 2023