Premier League: Manchester City – Aston Villa

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Efter Liverpools fiasko, 3-3, mot Crystal Palace behöver Manchester City nu endast ta hem fyra poäng på de två matcher som är kvar i Premier League. I kväll tar man emot Aston Villa på hemmaplan och allt talar för seger till de ljusblåa.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 1,17 – 7,50 – 17,00 (betway)

Manchester City är bara fyra poäng bort från en ny ligatitel och i kväll tar man emot ett Aston Villa som inte har något kvar att spela för i Premier League. Hemmastarka City har endast en oavgjort samt en förlust på hemmaplan under hela säsongen och med en ordinarie trupp är vinst det enda tänkbara i kväll.

Kollar vi på oddsen från spelbolagen är de också entydiga. City kommer att vinna i kväll och spelbolaget betway ger låga 1,17 gånger pengarna om det skulle bli tre nödvändiga poäng till City. Men i sluttampen av ligan så vet vi att lag har darrat förut, som bland annat Liverpool gjorde mot Crystal Palace, och ett spel på ett oavgjort resultat ger hela 7,50 och en seger till Villa 17,00 gånger pengarna.

Manchester City är nu i förarsätet till en ligasegern och betway ger låga 1,07 gånger pengarna om de bärgar de fyra nödvändiga poängen och vinner titeln. Skulle det bli så att även Manchester City darrar och Liverpool istället tar hem titeln ger detta 9,00 gånger pengarna. Ett märkligt scenario med tanke på att Liverpool var solklara favoriter till titeln för bara två omgångar sedan.

Vinna Premier League

Manchester City: 1,07
Liverpool: 9,00
Chelsea: 151,00

Oddsen är hämtade från betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 maj, 2014