Premier League: Manchester City – Leicester

Lördagens tidiga möte i Premier League kommer att vara en seriefinal mellan Manchester City och Leicester. City är klar favorit om vi kikar på oddsen men kan Leicester fortsätta att överraska?

Matchstart: 13:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,57 – 4,15 – 5,50
Över/under 2,5 mål:1,66 – 2,16
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,71 – 2,08

Odds från 24hbet >

Leicester tog en meriterande och mycket viktig 2-0 seger hemma mot Liverpool i den föregående omgången och befäste därmed sin serieledning. Leicester imponerade stort mot Liverpool men under lördagen är det ligatvåan Manchester City som står för motståndet och ska Leicester vinna ligatiteln så är poäng mot City av yttersta vikt.

Det kommer dock bli en riktigt tuff bortamatch för Leicester. Manchester City har en riktigt bra formkurva och ser otroligt stabila ut. Även Citys spel inte alltid bländar så lyckas man ändå ta de viktiga poängen för att hänga med i toppen, som senast då man vann mot Sunderland med 1-0.

Vinner City mötet så blir man ny serieledare på grund av bättre målskillnad.

Leicester har ett tungt facit mot City

Leicester har dock statistiken emot sig då man inte har vunnit mot City på nio matcher, senast den 9 november 2003. Senast lagen möttes i Premier League så blev det en mållös tillställning, ett resultat som Leicester nog kommer att vara glada över även på lördag.

City klar oddsfavorit

Kikar vi på oddsen så tror spelbolagen stenhårt på en City-seger och 24hbet ger låga 1,57 gånger pengarna på en hemmaseger till City medan spelbolaget ger hela 5,50 Leicester utgår med tre poäng. Till och med ett oavgjort resultat ger mycket tillbaka, hela 4,15 gånger pengarna.