Premier League: Manchester United – Manchester City

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Med två raka segrar i bagaget tar Manchester United emot Manchester City i ett hett derby på Old Trafford i Premier League. Dock är det topplaget City som är klar favorit om man kollar på oddsen, något som man inte kunnat tro för några år sedan.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 3,45 – 3,60 – 2,10 (Unibet)

De senaste åren har vi haft flera heta och högintressanta Manchester-derbyn att följa. Men inför kvällen match mellan United och City är det gästande City som är givna favoriter. United har haft en tung säsong efter tränarbytet och innehar endast en sjunde plats i tabellen. City har däremot positionerat sig i toppen av tabellen, även denna säsong, och är i dagsläget på en tredje plats men med färre spelade matcher är både ettan Chelsea och tvåan Liverpool.

Två raka segrar för United

Säsongen fortsätter att gå upp och ned för United och efter den pinsamma 0-2-förlusten mot Olympiakos blev man förnedrade av Liverpool med hela 0-3 på Old Trafford. Men efter dråpslaget mot Liverpool har United ryckt upp sig och kämpade till sig en kvartsfinalsplats i Champions League genom att vinna mot Olympiakos med nödvändiga 3-0 och i helgen så tog man även en stabil bortaseger mot West Ham med 2-0.

Två viktiga målskyttar skadade

I kvällens match kommer United dock att få klara sig utan den notoriska målskytten Robin van Persie, som gjorde alla de tre målen mot Olympiakos, och som givetvis kommer att vara ett stort avbräck för United. City kommer även de att sakna en stor målskytt eftersom Sergio Agüero fortfarande är på skadelistan.

City klar favorit

Sett till den gångna säsongen så är det City som har varit det starkaste laget av de två vilket inte minst tabellen talar för och spelbolagen tror också på en seger till gästande City. Ett spel på City seger ger i skrivandets stund oddset 2,10 gånger pengarna hos Unibet samtidigt som ett spel på United hela 3,45 gånger pengarna på Old Trafford.

För Citys del gäller det att hänga med i toppen av tabellen och United har fortfarande en liten liten chans till Europaspel nästa säsong men då gäller det att man, i princip, måste vinna de matcher som är kvar.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 mars, 2014