Premier League: Manchester United – Southampton

I kväll är det hemmapremiär för Manchester United i årets Premier League-säsong när man tar emot Southampton på Old Trafford. Det innebär att Zlatan gör sin första ligamatch på Uniteds hemmaplan och kikar vi på oddsen så talar de för succé för både United och Zlatan.

Matchstart: 21:00
TV: Viasat Sport Premium
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,52 – 4,35 – 7,26
Att gå vidare (1-2):1,16 – 5,50
Över/under 2,5 mål:1,97 – 1,88
Att båda lagen gör mål ja/nej: 2,06 – 1,73
Zlatan nätar:1,94

Odds från LeoVegas >

Premiärmatch för Manchester United blev lyckad borta mot Bournemouth. United ägde matchen med ett starkt försvarsspel och med vårdade passningar på mitten. Framåt fanns det dock mycket mer att önska av trots att de till lsut blev tre för United, ett av Juan Mata, ett av Wayne Rooney och det sista av Zlatan.

I fredagens andra omgång är det Southampton som står för motståndet för United i lagets första ligamatch hemma på Old Trafford. Ett Southampton som haft en omskakande sommar med tränarbyte och förlust av flera viktiga spelare som såg till att man slutade på en hedersam sjunde plats för säsongen. I ligapremiären mot Wigan så syntes det att Southampton tappat kvalitet, en match som slutade oavgjort 1-1.

Detta är en perfekt debutmatch på Old Trafford för Zlatan. Motståndet är inte det bästa samtidigt som han har gott självförtroende med sig efter den succéartade starten i United. Oddsen är också relativt låga på att Zlatan nätar och LeoVegas ger låga 1,94 gånger pengarna.

Matchen är inte bara Zlatans debutmatch på Old Trafford utan även nya tränare Jose Mourinhos första tävlingsmatch hemma. Nyförvärvet Paul Pogba är nu inte längre avstängd och väntas göra sin debut för United, antagligen blir det endast ett inhopp.

Att United kommer att vinna denna match är också spelbolagen övertygade om och ett spel hos LeoVegas ger just nu 1,52 gånger pengarna.