Premier League: Southampton – Crystal Palace

I kväll kan ett formsvagt och stukat Southampton ta sig upp på en europaplats i Premier League men då krävs det tre poäng mot gästande Crystal Palace.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Odds (1-X-2): 1,70 – 3,65 – 5,25

Odds från MyBet >

Southampton var denna säsongens stora överraskning i Premier League och länge var man med och hotade i toppen av tabellen. Men verkligheten hunnit ikapp Southampton som har endast en seger och en oavgjord på de fem senaste matcherna. I den senaste omgången så förlorade man borta mot West Bromwich och dessförinnan blev de en svidande 0-2 förlust hemma mot toppkonkurrenten Liverpool.

Southampton har nu halkat ned till en sjätteplats i Premier League-tabellen och ligger två poäng efter Liverpool på Europa League-platsen. Ska man bryta trenden har man nu ett gyllene tillfälle på hemmaplan samtidigt som man kan avancera i tabellen.

Det gästande mittenlaget Crystal Palace har en något bättre formkurva och har framförallt en bortaseger mot West Ham, 3-1, att ta med sig in i kvällens match.

Oddsen talar för en säker Southampton-seger

Trots den dippande formen är Southampton given favorit hos spelbolagen i kvällens match och bland annat ger MyBet oddset 1,70 för en hemmaseger och hela 5,25 gånger pengarna om Crystal Palace skulle överraska.

Var tror du kan Southampton ta en skön hemmaseger mot Crystal Palace eller fortsätter lagets formkurva att peka nedåt?