Premier League: Tottenham – Manchester City

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll bjuds det på ett stormöte i Premier League när Tottenham tar emot Manchester City på White Hart Lane i London. Två lag i oerhört bra form men kollar man på oddsen är City spelbolagens favorit, trots bortaplan.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 3,80 – 3,60 – 1,87 (NordicBet)

Efter en tung höst är Tottenham på gång igen och efter bytet av tränare från André Villas-Boas till Tim Sherwoods har formkurvan pekat uppåt. Med fyra raka segrar siktar man på att ta den femte i mötet med ett av seriens bästa lag Manchester City.

Skadeläget i Manchester City

Manchester City är dock också i bra form och fortsätter att övertyga med en otroligt stark offensiv. Inför kvällens möte mot Tottenham kommer man dock att sakna James Milner, Samir Nasri, och Javi Garcia på grund av skador men kommer sannolikt att få tillbaka både David Silva samt den målfarlige anfallaren Alvaro Negredo.

Revansch för Tottenham?

Senast lagen möttes på White Hart Lane i London, för cirka ett år sedan, så var det Tottenham som drog det längsta strået och vann med 3-1. Men när Tottenham gästade City tidigare i höst så blev det en förskrossande 6-0-seger till hemmalaget City. I kväll är dock Tottenham bättre rustade och även om City fortfarande är favoriter när lagen möts så kommer siffrorna sannolikt inte att bli lika entydiga.

Oddset 1,87 på en seger till bortalaget City

Med tanke på Manchester City otroliga formkurva med åtta raka vinster, mot bland annat storlagen Liverpool och Arsenal, är det inte konstigt att City är spelbolagens favorit i kväll, trots Tottenhams uppryckning. Ett spel på City som vinnare ger oddset 1,87 hos NordicBet och ett spel på hemmalaget Tottenham ger oddset 3,80 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 20:45 och matcherna kan du följa livestream hos Viaplay.se eller i Viasat Fotboll.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 januari, 2014