Premier League: Tottenham – Manchester United

Ett pressat Tottenham tar på söndagen emot Manchester United iPremier League. En match som är oerhört viktig i titelracet och oddsen talar klart till Tottenhams fördel.

Matchstart: 17:00
TV: Viasat fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 2,05 – 3,40 – 4,10
Över/under 2,5 mål: 2,00 – 1,72
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,85 – 1,85

Odds från Ladbrokes >

Tottenham är rejält pressade i kampen om ligatiteln. I och med krysset mot Liverpool senast och Leicesters förmåga att fortsätta plocka tre poängare så har man nu hela sex poäng upp till första placerade Leicester. Och när Tottenham nu tar emot Manchester United under söndagen är tre poäng av yttersta vikt då Leicester kan dra ifrån ytterligare om de vinner sin match mot Sunderland.

Även för United så är det mycket viktiga poäng på spel i detta intressanta möte. Och även om United har en teoretisk chans kvar att nå ligatiteln är den inte realistisk. Det man har kvar att spela om är en europaplats. Just nu ligger United femma i tabellen på en Europa League-plats, men med en match mindre spelad har man goda chanser att nå en mer åtråvärd plats i Champions League dock har man fyra poäng upp till Manchester City.

United har en något bättre form med två raka 1-0 segrar mot bland annat rivalen City. Tottenham kryssade mot Liverpool senast och stod för en 3-0 seger mot Bournemouth dessförinnan.

Ser man till inbördes möten så har United två raka vinster mot Tottenham och har historiskt sett haft det relativt enkelt mot Tottenham.

Kikar vi på oddsen inför detta spännande möte så talar de klart till Tottenhams fördel. Ett spel på en Tottenham-seger ger hos Ladbrokes oddset 2,05 medan ett spel på United ger 4,20 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 april, 2016