Riskfritt spel hos Betsafe värt 100 kr

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Överraskande nog vann Italien gårdagens semifinal i Fotbolls-EM mot Tyskland som var förhandsfavoriter. Därmed kommer Spanien och Italien mötas i finalen som spelas nu på söndag och ladda upp med Betsafe som ger dig ett gratis spel värt 100 kronor.

För att ta del av detta erbjudande från Betsafe så behöver du göra en insättning på 100 under fredag eller lördagen. Sen satsar du minst 100 kronor på ett valfritt spel i deras spoortsbook på ett odds för minst 1,50 gånger pengarna.

Under söndagen den 1:a juli, finaldagen i Fotbolls-EM, kommer du sedan att få 100 kronor att spela för helt gratis. Bonusen finns under ?Tillgängliga bonusar? som du hittar upp till höger.

Just nu finns det en rad intressanta och roliga spel och sporter att välja mellan som bland annat Wimbledon, Friidrotts-EM och framförallt EM-finalen i fotboll.

Nedan hittar du utvalda odds från Betsafe för finalen mellan Spanien och Italien i Fotbolls-EM.

Odds för Spanien – Italien

1-X-2
2,12 – 3,25 – 3,85

1-2
1,55 – 2,30

Antal mål
Över 2,5: 2,65
Under 2,5: 1,49

Oddsen är hämtade från Betsafe

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 juni, 2012