bet365

Så ser du El Clasico stream 2023

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
El Clasico stream 2023

Den andra semifinalen i Copa del Rey – El Clasico – mellan Barcelona och Real Madrid är en riktig godbit man inte vill missa! Detta prestigefyllda möte äger rum den 5 april och det finns sätt att se matchen helt utan kostnad. Du kan njuta av live streamen hos både Unibet och bet365!

El Clasico stream kostnadsfritt – så gör du

För att se El Clasico kostnadsfritt hos dessa spelbolagen Unibet och bet365 krävs det att du har ett konto hos dem. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt registrera dig på deras webbplatser. Kom ihåg att det är det enda sättet att se detta efterlängtade El Clasico!

Se & spela på Wimbledon live stream utan kostnad hos Unibet!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos Unibet krävs.

Se & spela på El Clasico live stream utan kostnad hos Unibet!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos Unibet krävs.

Tre Barcelona-segrar under 2023

I den första mötet i Copa del Reyl-semifinalen, i bäst av två, vann Barcelona med 1-0. Lagen har mltts ytterligare två gånger under 2023, i La Liga och Spanska supercupen, med seger till Barcelona båda gångerna. Så nu gäller det för Real Madrid att vända på steken på Camp Nou på onsdag och det villa man absolut inte missa.

I den andra semifinalen i Copa del Rey så ställs Athletic Bilbao mot Osasuna. Vinnarna kommer att mötas i finalen den 6 maj.

Så missa inte chansen att se El Clasico, mellan Barcelona och Real Madrid, kostnadsfritt den 5 april genom att följa live streamen hos Unibet och bet365. Det är dags att se vilket lag som tar sig vidare till finalen i Copa del Rey!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 april, 2023