bet365

Se Wimbledon live stream 2024

 • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
 • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
 • Läs mer om Bet365
 • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
 • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
 • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Wimbledon live stream 2024

Tennisvärldens kanske mest åtråvärda turnering är på ingång, självklart syftar jag på årets tredje Grand Slam-tävling, Wimbledon. I den nästan två veckor långa turneringen kommer det spelas singelmatcher, dubbel, mixed, juniormästerskap samt rullstolstennis. För dig som vill följa Wimbledon 2024 så kan du göra det hos bet365, utan att behöva betala en enda krona.

Var spelas Wimbledon?

All England Lawn Tennis & Croquet Club, London

När pågår Wimbledon 2024?

Turneringen startar den 1 juli och spelas fram till den 14 juli.

På vilket underlag spelas Wimbledon?

Samtliga matcher spelas på gräs.

Hur mycket får vinnaren i prispengar?

Förra året var prispotten för herrsingelmästaren Carlos Alcaraz, liksom vinnaren i damsingel, Marketa Vondrousova, över 31 miljoner SEK.

Inför Wimbledon 2024

Wimbledon spelas under juli månad och är en av de stora höjdpunkterna under tennisåret. Här möts världens bästa tennisspelare för att göra upp om den åtråvärda Wimbledon-titeln på den anrika tennisklubben All England Lawn Tennis & Croquet Club. Samtliga matcher i Wimbledon spelas på gräsunderlag till skillnad från Franska Öppna som endast spelas på grus.

Störst intresse brukar singelmatcherna ha och dessa kör igång redan i början av turneringen. Under Wimbledons sista helg spelas slutspelet i singel med kvartsfinaler, semifinaler och finaler för både herrar och damer.

Spelschema Wimbledon 2024

 • 1 juli: singelmatcher inleds för damer och herrar
 • 9 juli: dam- och herrsingel kvartsfinal
 • 11 – 12 juli: dam- och herrsingel semifinal
 • 13 juli: damsingel final
 • 14 juli: herrsingel final

Så ser du Wimbledon live stream

Sedan flera år tillbaka är det Discovery som har rättigheter att sända Wimbledon och det gäller även framöver. I Sverige kommer du få tillgång till Wimbledon via den nylanserade streamingtjänsten Max (som är en sammanslagning av HBO Max och Discovery+).

Dock finns det andra alternativ för den som inte är intresserad av att betala ett abonnemang. Hos spelbolaget bet365 så kommer du att kunna följa turneringen utan att betala en enda krona. Det som krävs är ett konto med insatta medel eller att du har lagt ett bet inom 24 timmar.

Se & spela på Wimbledon live stream utan kostnad hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

Live odds under Wimbledon 2024

Ett tips för dig som vill betta på matcher under Wimbledon-turneringen är att spana in live odds. Denna typ av spel innebär att du lägger dina bets i realtid samtidigt som en match pågår. En kul och engagerande spelform som passar utmärkt om du vill tippa på Wimbledon eller andra Grand Slam-tävlingar i tennis.

Har du tur kommer det att finnas spännande liveodds att betta på under Wimbledon-finalen i herrsingel och damsingel!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 juni, 2024