Semifinaler i Australian Open

I natt är det dags för semifinalerna att dra igång i Australian Open med två storfavoriter i herrarnas turnering om vi kikar på oddsen från spelbolagen.

Två oväntade semifinalister i herrarnas turnering

I herrarnas turnering har vi oväntade semifinalister. Flera storstjärnor och förhandsfavoriter har fallit bort på vägen. Novak Djokovic åkte ut redan i den fjärde rundan och Rafael Nadal fick bryta kvartsfinalen mot Marin Cilic på grund av skada. Förhandsfavoriten, och den regerande mästaren, Roger Federer är dock fortfarande kvar i turneringen.

Anmärkningsvärt är att de två oseedade spelarna Chung Hyeon, Sydkorea, och Kyle Edmund, Storbritannien, har tagit sig hel vägen till semifinalen. Det är första gången sedan 1999 som två oseedade spelare går så långt i herrarna singelturnering.

Chung Hyeon har verkligen imponerat med två raka 3-0 segrar inför semifinalen först mot tidigare nämnda Djokovic i den fjärde rundan och sedan mot amerikanen Tennys Sandgren i kvartsfinalen. Kyle Edmund stod också för skräll när han vann sin kvartsfinal mot tredjeseedade Grigor Dimitrov med 3-1 i set.

Semifinalerna i herrarnas turnering kommer att spelas mellan Marin Cilic – Kyle Edmund och Chung Hyeon – Roger Federer. Nedan kan du se oddsen från LeoVegas som talar sitt tydliga språk. Andra seedade Federer och sjätteseedade Cilic är storfavoriter att gå vidare och mötas i finalen.

Mer ovisst i damernas turnering

I damernas turnering är det lite mer ovisst. Den andreseedande danskan Caroline Wozniacki kommer att möta oseedade Elise Mertens och är klar favorit att gå vidare. I den andra semin möter den första seedade rumänskan Simona Halep de 21 seedade tyskan Angelique Kerber och oddsen från LeoVegas talar till Kerbers fördel.

Vinnaroddsen på semifinalerna

Herrar

tors 09:30 Marin Cilic – Kyle Edmund 1,33 – 3,40

fre 09:30 Chung Hyeon – Roger Federer 6,00 – 1,15

Damer

tors 04:00 Elise Mertens – Caroline Wozniacki 2,88 – 1,43

tors 06:00 Simona Halep – Angelique Kerber 2,20 – 1,70

Gå till LeoVegas för att betta