Snart dags för Wimbledon – de är favoriter

Wimbledon drar igång nästa vecka och i herrarnas turnering har är Djokovic favorit att försvara sin titel men i damernas turnering är det ovisst om vi kikar å oddsen från bet365.

Årets Wimbledon-turnering står för dörren och nästa vecka, den 1 juli, är det dags för årets mästerskap att dra igång. En turnering som vanligt spelas under två veckors tid och avslutas den 14 juli.

Klar favorittrio i herrarnas turneringen

På herrsidan är Novak Djokovic regerande mästare och favorit att försvara titeln. Ett spel på Djokovic ger just nu oddset 2,37 hos spelbolaget bet365. Andrahandsfavorit är Roger Federer, hos spelbolaget, till oddset 3,75 och därefter spelas Rafael Nadal till 7,00 gånger pengarna. Och vi kan konstatera att spelbolaget håller de tre storstjärnorna som de klara favoriterna att göra upp om titeln.

Högst ovisst i damernas turnering

I damernas turnering är det ovisst om vi kikar på oddsen från bet365 och det finns ingen solklar favorit att vinna turneringen. Den spelare som spelbolaget ger lägst odds på är Franska Öppna-vinnaren Ashleigh Barty men till hela 7,00 gånger pengarna. Och därefter spelas Karolina Pliskova till 9,00 gånger pengarna. Angelique Kerber som vann turneringen i fjol spelas till oddset 9,00 och samma höga odds ger fjolårstvåan Serena Williams.

Här kan du betta på dina favoriter hos bet365