Spelbolag oroliga för kvällens UEFA-cupmatcher

Både Aston Villa och Tottenham har annonserat att man satsar hårdare på Premier League. Det här gör att spelbolagen tokhöjer oddsen för de annars favorittippade lagen. En historia som kan bli väldigt dyrt för spelbolagen.

Eftersom ligan har blivit väldigt viktig för många av der engelska lagen så kan det betyda att man vill vila sina spelare i annars ganska obetydliga matcher i UEFA-cupen som spelas ikväll. Både Aston Villa och Tottenham har viktiga matcher i ligan och vill inte riskera att spelare blir skadade eller slutkörda.

Det här har föranlett spelbolagen nu fått höja oddsen avsevärt för de engelska lagen. Något som gör att det finns fina pengar att hämta om turen är på ens sida.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 26 februari, 2009