Spelbolagens favoriter i Schlager-finalen

Schlager-finalen odds och favoriter

På lördag ska det avgöras vilket bidrag som kommer att representera Sverige i Eurovision senare i vår. Och oddsen från spelbolaget Unibet är låga på att John Lundvik vinner lördagens Schlager-final.

Nu är alla de tolv deltagarna uttagna till lördagens Schlager-final i Friends Arena. I helgens andra chansen så tog sig Nano, Arvingarna, Lisa Ajax och Anna Bergendahl de sista platserna till denna final.

Det har varit omtumlande veckor i Schlagerfestivalen med skrällar nästan varje vecka. Frågan är om det även blir så i finalen. Oddsen från Unibet talar i alla fall sitt tydliga språk då man ger låga 1,50 på att John Lundvik bidrag ”Too Late for Love” står som vinnare.

Duetten ”Hold You” med Hanna Ferm & LIAMOO är andrahandsfavorit i spellistan men till relativt höga 4,75 gånger pengarna. Så det är inget snack om var Unibet lägger alla sin ägg.

I den sista deltävlingen så tog sig unge Bishara vidare bidraget ”On My Own” och är nu tredjehandsfavorit i finalen. Dock är oddset mindre smickrande är placeringen i Unibets vinnarlista då spelboalget ger hela 9,00 på att han vinner.

Även om oddsen är på John Lundviks sida så vet vi att allt kan hända detta år och det ska bli superspännande att följa lördagens final.

Här hittar du de senaste oddsen på Schlagern