Superettan: Toppmöte mellan GIF Sundsvall och Falkenberg

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll är det toppmatch i Superettan mellan serieledande Falkenberg som gästar GIF Sundsvall. Ett Sundsvall som vid seger befäster sin plats i toppen av tabellen och tar ett jättekliv mot Allsvenskan.

Matchstart: 19:20
TV: Tv4 Sport
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,30 – 3,00 (Unibet)

GIF Sundsvall ligger för närvarande på tredje plats i Superettantabellen, vilket innebär kval till Allsvenskan, med ett jagandes Degersfors med tre poäng bakom och som gärna vill blanda sig i kampen om de tre topplatserna till Allsvenskan. Vinner Sundsvall i kväll skapar man ett nästintill ointagligt försprång för Degerfors, sex poäng, med endast tre omgångar kvar och nio poäng att spela om.

Senast GIF Sundsvall och Falkenberg möttes, den 11:e juni, tidigare i år var det Sundsvall som gick segrande ur mötet på Falkenbergs IP, med 2-1. Det innebär att Falkenberg kan ta en efterlängtad revansch i kväll för den snöpliga hemmaförlusten.

Falkenberg har seriens bästa formkurva men fyra vinster och en förlust på de fem senaste matcherna men trots det är det hemmalaget Sundsvall som är favorit i kväll. Ett spel på Sundsvall som vinnare ger relativt höga 2,25 gånger pengarna hos Unibet och ett spel på gästande Falkenberg ger 3,00 gånger pengarna. Spännande kommer det att bli. Matchen kommer att dra igång med avspark klockan 19:20 och du kan följa mötet i Tv4 Sport eller livestream hos C Sports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 oktober, 2013