Sverige favorit mot Serbien

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll spelar Sverige sin sista landskamp inför Fotbolls-EM. I träningslandskampen i kväll är det Serbien som står för motståndet och nu gäller det för Sverige att reda ut frågetecknen samt skaffa sig ett bra självförtroende inför öppningsmatchen mot Ukraina.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4,Tv4 Sport Xtra
Livestreaming: Fotbollskanalen.se

I dagens möte mot Serbien, som är Sveriges genrep inför Fotbolls-EM, har Sverige mycket att spela för. En vinst är alltid bra skulle stärker självförtroendet för det svenska laget. Men det viktigaste är dock att får till ett bra spel och kan visa att man kan utmana både England och Frankrike i sin grupp i Fotbolls-EM.

Förra veckans match mot Island så vann Sverige relativt komfortabelt trots att slutresultatet blev 3-2. Därmed är det viktigt att Sverige kan hålla tätt i defensiven som är lite av frågetecknet inför denna match och det kommande mästerskapet som börjar nu på fredag.

En dålig nyhet är Markus Rosenberg knäskada sätter stopp för spel mot Srebien, dock ska inte EM vara i fara. Vilket också för att offensiven blir lite annorlunda nu när Johan Elmander också är skadad. Ytterligare ett frågetecken som Sverige gärna vill ha svar på inför mötet i kväll, hur Sverige ska få en stark offensiv trots skador på de framstående anfallarna.

Sverige inleder Fotbolls-EM den 11:e juni och kommer då att möts hemmanationen Ukraina i huvudstaden Kiev. Här hittar du oddsen inför detta spännande möte som kommer att vara avgörande för Sverige.

Oddsen inför kvällen möte talar för en säker seger till Sverige och bland annat så ger spelbolaget Nordicbet 1,60 gånger pengarna vid en svensk vinst.

< ?php $bet_obj_array = array(55673); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 juni, 2012