Sverige jagar mål på Malta

Tre matcher som i mångt och mycket avgör utgången i VM-kvalgrupp 1 spelas ikväll. I fokus är så klart Sveriges måljakt på Malta, men vi håller förstås även koll på Albanien-Danmark och Ungern-Portugal.

18:30 Malta – Sverige

Visst blir det svensk seger ikväll. Frågan är hur många mål Sverige kommer att vinna med. Räkna med ett heltaggat svenskt lag som kommer att göra allt för att sätta press på danskar och portugiser.

Att spela på att Sverige vinner matcher ger inte speciellt mycket tillbaka. Sverige ger under 1,10 i odds hos de stora spelbolagen och lämnas därför därhän.

Nej, då är oddset 1,30 – :Betsson:, :Betway: och :Expekt: – på att Sverige leder i halvtid bättre. Kanske i kombination med ett eller två andra spel på en dubbel eller trippel.

Jämför odds på Malta-Sverige

Matchen sänds på TV4.

20:30 Albanien – Danmark

Danmark är favoriter i den tuffa matchen i Tirana men se upp för Albanien trots att man inte är med i kampen om VM-platser presterat bra i två matcher mot Portugal (0-0 och 1-2) samt i hemmamötet med Sverige (0-0).

Ett spel på Danmark ger runt 1,63 hos :Betsson:. Oavgjort ger runt 3,80 och skulle Albanien, mot förmodan, vinna ger det ungefär fem gånger insatsen.

Matchen sänds på TV4 Sport

Jämför odds på Albanien-Danmark

20:45 Ungern – Portugal

Portugal har haft förtvivlat svårt i detta kval och på sju spelade matcher har man bara besegrat Albanien borta och Malta borta. Nu väntar ett Ungern som fortfarande har chansen att kvala in till VM.

Portugal kommer att få ett hett mottagande både på läktarna och nere på gräset. Portugal är dock favoriter till oddset 1,55 hos :Betsson:, :Betway: och :Expekt:.

Matchen sänds på Viasat Sport (dock bara andra halvlek)

Jämför odds på Ungern-Portugal

Se kvaltabellerna

Jämför oddsen på alla kvällens VM-kvalmatcher
Läs mer om VM-kvalet