Sverige tar tre pinnar

Spelbolagen tror på svensk seger över Ungern i kvällens viktiga VM-kval. Mycket talar också för en svensk triumf efter den svaga insatsen i Albanien.

När det svenska fotbollslandslaget ikväll springer ut på ett höstigt Råsunda gör man det med vetskapen att en seger är ett måste. Förutsättningarna är enkla. Tre poäng och Sverige har fått en bra start i kvalet till VM i Sydafrika 2010. Oavgjort eller förlust och Sveriges chanser att nå VM är minimala.

Spelbolagen är också tämligen säkra på svensk seger, även om det finns betydligt större favoriter på kvällens kvalutbud. Det bästa oddset på svensk seger ger :bet365:, :expekt: och :unibet: som alla betalar 1,50 ggr pengarna på Lagerbäcks mannar. Dessutom finns ett par intressanta spel på matchen (se länken nedan).

Andra intressanta kvaldrabbningar
I Sveriges kvalgrupp spelas även det hyperintressanta mötet mellan Portugal och Danmark. Hemmanationen är naturligtvis storfavorit, speciellt med tanke på Danmarks svaga resultat de senaste kvalen.

I de övriga grupperna står framförallt mötena Kroatien-England och Frankrike-Serbien i fokus. Två matcher där engelsmännen och fransmännen spelar under press. Speciellt Frankrike, som föll mot Österrike i lördags, bör vinna för att inte halka efter i grupp 7.

Odds Online rekommenderar
I det stora VM-kval utbudet tror vi på Odds Online att det kan löna sig att satsa en slant på Israel, Bosnien & Hercegovina och Portugal.

Kvällens hetaste VM-kval matcher med odds
Sverige-Ungern
Portugal-Danmark
Kroatien-England
Frankrike-Serbien

Kvällens bästa spel enligt Odds Online
Moldavien – Israel – 2
Bosnien & Hercegovina-Estland – 1
Portugal-Danmark – 1
Kroatien-England – 1