Kroatien – England 12/10, odds, speltips, livestream

Kroatien
vs
England
0 – 0 2018-10-12 20:45 UEFA Nations League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Kroatien – England
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-12 20:26:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Kroatien gjorde sitt bästa VM någonsin i och med att man tog sig hela vägen till final. England gjorde sitt bästa VM sedan 1990 då man åkte ur i semifinalen mot just Kroaterna. Det är alltså två lag som lyckades väl i sommarens stora mästerskap, men frågan är om de inte lider av en smärre baksmälla efter sommarens succé. Kroaterna har inte vunnit på tre raka landskamper, inte sedan man slog England i semin. Englands form är ännu sämre med tre raka förluster, men fallet bromsades i och med att man slog Schweiz i förra träningsmatchen. I vårt speltips väljer vi att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos William Hill till oddset 3,25.

Kroatien inledde med storstryk

Nations Leagues inledning var allt annat än bra för Kroaterna, som fick se sig besegrade med tennissiffrorna 0-6 mot ett frejdigt Spanien i premiären. Man stod inte att känna igen efter det fina VM man spelat och ägde blott en tredjedel av bollinnehavet och hade mindre än hälften av skotten på mål i jämförelse. Laget var stort sett detsamma, så när på "världens bästa back" Dejan Lovren, som var skadad, och Mario Mandzukic spelade inte heller. Innan den matchen hade man mött och spelat oavgjort med Portugal.

England förlänger med Southgate

England gjorde ett utmärkt VM och slutade fyra efter att man förlorat bronsmatchen mot Belgien. Man har ett ungt lag med många intressanta spelare i bland andra John Stones, Raheem Sterling och Harry Kane. Samtliga förväntas spela länge än och kommer att bilda stommen i detta engelska lag under lång tid framöver. I premiären av Nations League åkte man dock på en förlust mot Spanien med 1-2 efter att ha pressat spanjorerna en hel del.

Speltips - Kroaterna höjer sig

Kroatien gjorde en slät figur mot Spanien senast som sagt och England har revansch att utkräva för förlusten i semifinalen i somras. Men i vårt Speltips så förutsätter vi att kroaterna spelar upp sig och får med sig ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos William Hill till oddset 3,25.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-11 15:30:12

Matchen är tippad av

Kroatien - England odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Kroatien och England i UEFA Nations League var Kroatien spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Kroatien - England kryssade senast

Kroatien och England kryssade till slut i mötet med slutresultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i UEFA Nations League