Sverige – Ukraina i U21-EM kvalet

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I dag möter Sveriges U21-landslag Ukraina i kvalet till U21-EM 2013 i en bortamatch på Obolon Stadium i Kiev. En viktig match för Sverige som behöver varje poäng som de kan få för att klara kvalet. Oddsen från Paf ger dock hemmalaget Ukraina en viss fördel.

Matchstart: 19:30
TV: Tv4 Sport

Sverige har spelat fem matcher i U21-kvalet till Fotbolls-EM 2013 och är än så länge obesegrade. Just nu ligger de på en andra plats i grupp 2 med lika många poäng som Slovenien i toppen, dock med en match mindre spelad. De innebär att Sverige kan ta hand om förstaplatsen vid poäng i kväll. I kvalet så kommer gruppvinnarn i respektive grupp att ta sig vidare till mästerskapet samt de fyra bästa tvåorna.

När Sverige möter Ukraina i kvällens möte i Kiev på Obolon Stadium har de en möjlighet att sätta en vinnarprägel på det stundande Fotbolls-EM i just Ukraina och Kiev som Sveriges A-lag kommer att delta i. Dock är är Ukraina en knapp favorit att vinna U21-mötet där Paf ger 2,55 om de vinner mötet och 2,60 om Sverige vinner.

I kvalet har Sverige sex matcher kvar att spela efter kvällens möte vilket innebär att mycket kan hända i gruppen. Bland annat så möter Sverige Malta den 6:e juni och Finland den 13:e juni i år.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2012