Sverige vinner mot Ryssland enligt odds från Nordicbet

Kvällens Ishockey-VM bjuder på två högkvalitativa matcher. Först har vi Finland – Kanada klockan 19:15 och sen Sverige – Ryssland vid 20:15. Två matcher som man absolut inte vill missa! Kollar man på oddsen från Nordicbet väntas det bli två oerhört jämna möten.

Sverige – Ryssland

Ett skadedrabbat Sverige möter Ryssland där båda lagen har tuffat på i gruppen och tagit full pott. Vinst för Sverige betyder, med all sannolikhet, även vinst i gruppen eftersom man har bara Italien och Lettland kvar att möta efter denna match.

Sverige har haft två avbräck från detta VM i form av Joel Lundqvist och Fredrik Petterson samtidigt som backen Jonathan Ericsson fortfarande kör rehab.

En glad nyhet är att NHL-spelaren och forward:en Patric Hörnqvist, från Nashville Predators, kommer att ansluta till den svenska truppen inom kort. Tyvärr kommer han inte att hinna till matchen i kväll men kommer att delta i matchen mot Italien på lördagen.

Mellan stolparna kommer Viktor Fasth att stå och som numera är officiell första målvakt vilket innebär han han får välja själv vilka matcher han vill stå i.

Här hittar du den uppdaterade VM-truppen

Det finns fortfarande en plats kvar i den svenska truppen att fylla och Pär Mårts har valt att avvakta till mötet mellan Washington och New York Rangers är avgjort. Det står 3-3 i matcher mellan dessa lag och den avgörande matchen kommer att spelas natten till söndag klockan 01:30.

Trots skadeläget är Sverige favorit till 2,10 hos Nordicbet och som ger 2,70 gånger pengarna om ryssarna tar hem denna match.

Matchstart: 20:15
Tv: Tv4

< ?php $bet_obj_array = array(53406); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Finland – Kanada

I grupp A har leder Finland med full pott, dvs 12 poäng och med 2 poäng ned till kvällen motståndare Kanada. Dock vet alla vad ett Kanada kan prestera när det verkligen gäller, oavsett motstånd och deras vinnarmentalitet genomsyrar deras landslag oavsett trupp. Även om Kanada kanske inte har övertygat på samma vis som de brukar så är de knappa favoriter hos Nordicbet till 2,30 gånger pengarna i mötet med Finland i kväll.

Matchstart: 19:15
Tv: Tv4 Sport Xtra

< ?php $bet_obj_array = array(54883); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>