Tango och Jive till Rock i Lets Dance

I fredags fick vi en härlig inramning på Lets Dance  där det kanske inte var så spännande in på mållinjen efterom George Scott och hans låga poäng inte gjorde det direkt överraskande om utfallet. Däremot fick vi se en hel del bra och väl genomförda dansnummer bland de övriga.
Alling och Bagge fortsätter att vara outständing i tävlingen och det skall mycket till för att det skulle ädras fram till finalen.

På fredag återstår det alltså endast sex stycken par i Lets Dance. Som det tidigare påtalats så har programmet fått stor uppmärksamhet i media för alla olika händelser och ”skandaler” som inträffat. Den mest flitige av de alla, Laila Bagge, fortsätter sina löp, den här gången gällande romansryktena med mottävlanden Niclas Wahlgren.

På fredagblir det tango och jive till rocktema. Något som troligtvis kan göra att de äldre tävlanden kan få det tufft att hänga med. Vi tänker främst på Granqvist och Höglund som dock har växt in i tävlingen på ett fantastiskt sätt. Oddsen som bjuds från spelbolagen går att tyda ganska enkelt. Carl-Jan eller Elisabeth får lämna medan Morgan eller Laila kommer vinna. Som vanligt helt enkelt.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 25 februari, 2009