Tar Malmö FF chansen igen?

  • 100% i bonus upp till 100 kr
  • Omsättningskrav 3x, minst odds 1.70
  • Läs mer om Bwin
  • Schyssta bonusvillkor
  • Roliga erbjudanden
  • Stort oddsutbud med över 90 sporter

I kväll har vi två intressanta möten i Allsvenskan. GAIS har en svår uppgift mot Malmö FF i returen, när serien vänder, samtidigt som Djurgården fortsätter sin kamp ur kryssträsket för att ta efterlängtade trepoängare.

Dagens matcher sänds livestream hos CSports och just nu får du CSports i tre månader gratis samt 500 kronor i bonus om du skapar ett konto hos Bwin och spelar för minst 200 kronor.

IFK Norrköping – Djurgårdens IF

Matchstart: 19:05
TV: Canal+
Livestream: CSports

Det är dags för Djurgården att börja ta trepoängare om de vill klättra i tabellen, en bedrigft de endast har lyckats med i Stockholm denna säsongen. Men matchen mot Norrköping kommer att bli tufft. På arenan ?Nya Parken? har Norrköping endast en förlust denna säsong. Underlaget är konstgräs vilket ställer till det ytterligare för Djurgården. I det förra mötet så kryssade lagen, 1-1, efter att Christoffer Nyman kvitterade för Norrköping i slutet av matchen.

Tittar man på oddsen så har hemmalager Norrköping en knapp fördel och det ser ut som att spelbolagen tror på ett jämnt möte och målsnålt möte.

< ?php $bet_obj_array = array(56674); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

GAIS – Malmö FF

Matchstart: 19:00
TV: Canal+
Livestream: CSports

Det är mycket som talar för att Malmö FF går segrande ur detta möte, trots bortaplan. GAIS ligger näst sist i tabellen med lika många poäng som jumbon Örebro. Laget är i kris och har precis förlorat sin tränare Alexander Axén. Dock ska nämnas att Malmö FF har dålig bortastatistik i Allsvenskan denna säsong. Endast en vinst har de mäktat med och inte en jumbon Örebro kunde de vinna mot. Så det gör ändå att det finns ett litet frågetecken kring dennas match.

Malm vann komfortabelt förra mötet med 2-0 och spelbolagen är stensäkra på att Malmö FF kommer att klara av denna bedrift igen om man tittar på oddsen.

< ?php $bet_obj_array = array(56673); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 juli, 2012