Tipstävling med en iPad Air 2 i potten!

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

Nu har vi återigen dragit igång en tipstävling och denna gång gäller det givetvis att tippa matcher från Fotbolls-EM som drar igång den 10 juni. I potten ligger fina priser som bland annat surfplattan iPad Air 2 och givetvis är det helt kostnadsfritt att vara med och betta.

Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg och det firar vi med att dra igång en ny tipstävling, i samarbete med LeoVegas. Som vanligt gäller det att tippa ett antal utvalda matcher och gissa hur många mål det blir totalt.

Den som har tippat bäst kommer att vinna en iPad Air 2 (till ett värde av cirka 4200 kronor)!

Så passa på att tävla du också, det kommer inte att kosta dig en enda krona.

Gå till tipstävlingen för att läsa mer och för att vara med och tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 maj, 2016