Toppmöte i Premier League, United mot City

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Manchester United tar emot rivalen Manchester City på söndagseftermiddagen i ett mycket intressant toppmöte i Premier League. United kan gå om  City vid seger och är knapp favorit om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 15:05
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Matchodds (1-X-2): 2,53 – 3,50 – 2,92
Över/under 2,5 mål: 1,85 – 2,00
Att båda gör mål ja/nej: 1,63 – 2,23

Odds från Unibet

City ligger för närvarande två i Premier League-tabellen, ett poäng efter Arsenal och två för United, vilket innebär att man gå upp i serieledning om man tar tre poäng i dagens derby mot. Vinner United matchen så går man förbi City och upp på samma poäng som Arsenal, där målskillnaden avgör vilket lag som toppar tabellen. Därmed har denna match stor inverkan på hur toppen av tabellen kommer att se ut. Ett oavgjort resultat skulle gynna City mer då man håller sin starka position i samtidigt som man håller sig före United.

Med hemmaplan, speciellt mot City, gör att pressen är extra stort på United. Man har haft en stark inledning av säsong, även om inte spelet har övertygat alla gånger och man har åkt på en del tunga förluster som bland annat i 0-3 förlusten borta mot Arsenal för två omgångar sedan. För Uniteds tränare Van Gaal är den starka inledningen ett stort fall framåt och detta derby på hemmaplan kan förstöra den fina inledningen. Ett derby på hemmaplan vill man gärna vinna speciellt nu när man kan gå om City.

Kikar vi på oddsen inför mötet så väntas det bli jämnt. Ett spel på United som segrare ger i nuläget 2,53 hos Unibet medan ett spel på formstarka City ger 2,92 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 oktober, 2015