Topptipset 25/9 – analyser, speltips & spelförslag

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Topptipset – tips, analyser & spelförslag

Fina fajter från Ligue 1 och Bundesliga förgyller fredagens Topptips som totalt består av matcher från åtta olika länder. Spikar hittas i Turkiet och Portugal medan skräll jagas i Frankrike. Här är vägen mot åtta rätt och en superfin start på helgen!

Spelstopp: 18:59

Till Topptipset

1. Huddersfield – Nottingham 2

The Championship har börjat illa för både Huddersfield och Nottingham med två förluster vardera. Hudds var ett bottenlag även i fjol och ser mediokra ut nu när talangerna Smith-Rowe och Willock, som lånades in, gått tillbaka till sina klubbar. Närmast kommer The Terriers från 0-3 mot Brentford. Nottingham har högre potential med lirare som Grabban, Ameobi, Lolley och Jenkinson i klubben. Tvåan är första tecken att rita ner men detta är en match som behöver garderas ordentligt. Helst ska alla tecken ges plats.

2. Lille – Nantes X

Lille blev av med två av sina bästa spelare under sommaren då Osimhen och Gabriel tackade för sig. Den duon har ersatts av David och Botman, två skickliga spelare men kanske ändå inte pjäser av samma kvalité. David, som kom från Gent, har haft svårt att hitta nätet för Les Dogues som bara noterats för ett mål per match under de fyra första omgångarna. Nantes blandar och ger en hel del men är i sina bästa stunder underhållande att titta på. Blas, Simon och unge Kolo kan mycket väl hota här. Supervärde till höger och då är X2 av högsta prioritet.

3. Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt 1

Hertha Berlin slog till med en 4-1-seger i premiären borta mot Werder Bremen. En mycket imponerande insats från huvudstadslaget där nyförvärvet från Köln, Córdoba, hoppade in och blev målskytt. Med colombianen och Piatek i truppen finns det målskyttar av rang. Bakåt står Boyata, som jämförs med Van Dijk, stadigt. Eintracht Frankfurt känns inte alls lika heta även fast de slutade före Hertha i förra upplagan av Bundesliga. Adolf Hütter är beroende av att André Silva och Bas Dost har en bra dag. Här blir det tufft för Eintracht. Trolig etta.

4. Twente – Groningen 2

Groningen värvade in Arjen Robben inför säsongen och det var många supportrar som var nyfiken på statusen på det vänsterfotade geniet. Det blev dock bara en kvart i premiären mot PSV innan ljumsken gick sönder. Robben komme därmed inte delta här. Det lär däremot Ramon-Pascal Lundqvist göra som fått stort förtroende hos gästerna. Senast startade Lundqvist när Groningen besegrade Den Haag med 1-0. Twente låg i botten av Eredivisie när ligan avbröts i våras och även om starten på denna säsong har varit bra ska de hållas något lägre än besökarna. Fint värde på tvåan som blir första tecken att rita ned, men gardera tidigt.

5. Kortrijk – Royal Antwerp 2

Antwerp har ett ruggigt intressant anfallspar i israelen Refaelov och kongolesen Mbokani. Två spelare som tillsammans noterades för 29 mål den gångna säsongen. Under de första sex omgångarna har de bara åstadkommit varsin kasse, men där finns det ett enormt sparkapital för kungligheterna. Kortrijk ligger två poäng före Antwerp i tabellen, men har ett sämre lag i grunden. I fjol hamnade de faktiskt tjugo poäng bakom Royal. Besökarna har tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste inbördes. Strecka från höger.

6. Fatih Karagümrük – Istanbul Basaksehir 2

Det ska spelas ett av väldigt många Istanbul-derbyn under fredagen när nykomlingarna i turkiska Süper Lig, Fatih Karagümrük, tar emot de regerande mästarna Istanbul Basaksehir. Värdarna, med det något svårstavade namnet, har inlett strålande med fyra poäng och fem gjorda mål på de två inledande fajterna. Det har gjort att svenska folket tror hårt på nykomlingarna. Det känns inte alls riktigt. Basaksehir är ett betydligt bättre manskap i grunden med spelare som Kahveci, Visca och Ba. När det ser ut som att vi får värde på tvåan är det inte mycket att tveka på. Kupongens bästa spik är ett faktum.

7. Braga – Santa Clara 1

Braga slutade trea i Primeira Liga förra säsongen vilket gör att de är klara för gruppspelet i Europa League. Ärkebiskoparna har ett skickligt manskap med Horta och Fransergio i spetsen. Premiären slutade i moll men då det var en bortamatch mot Porto är det inget att skämmas för. Santa Clara tog däremot tre fina poäng mot Maritimo på vackra Azorerna. Här på fastlandet bör det bli svårare. Braga har vunnit de tre hemmamöten som laget spelat mot Santa Clara under de senaste fyra åren och allt talar för ännu en triumf. Trolig etta!

8. Bohemians – Derry City 1

Det svänger inte direkt om Bohemians. Hemmalaget från Dublin har bara producerat 13 mål på tolv omgångar men ligger ändå tvåa i tabellen. Detta då de endast släppt till sju baljor bakåt vilket är bäst i ligan. Det lär bli en likadan matchbild som vanligt här där Bohemians är tajta bakåt men inte skapar speciellt mycket framåt heller. Derry City är ett sämre lag på pappret men kommer från fyra raka poänggivande matcher. Dessutom har två av de tre senaste inbördes mötena mellan lagen slutat 0-0. 1X spelas.

Till Topptipset

Bästa spiken! – Istanbul Basaksehir

Mästarna mot en nykomling. Det kommer vara stor fördel Basaksehir här även fast de inlett seriespelet svagt. Tvåan spikas hela vägen upp till 60 procent.

Kupongens luring! – Nantes

Lille har svårt att göra mål och det är något Nantes mycket väl kan utnyttja. Ettan ser ut att sticka iväg lite väl mycket oddsmässigt och då måste både krysset och tvåan ges plats.

Speltips & spelförslag – 32 rader

  1. Huddersf. – Nottingham x2
  2. Lille – Nantes x2
  3. H.Berlin – E.Frankfurt 1
  4. Twente – Groningen x2
  5. Kortrijk – Royal Antwerp x2
  6. Fatih Karag. – Basaksehir 2
  7. Braga – Santa Clara 1
  8. Bohemians – Derry City 1x

Speltips & spelförslag – 216 rader

  1. Huddersf. – Nottingham 1×2
  2. Lille – Nantes 1×2
  3. H.Berlin – E.Frankfurt 1x
  4. Twente – Groningen 1×2
  5. Kortrijk – Royal Antwerp x2
  6. Fatih Karag. – Basaksehir 2
  7. Braga – Santa Clara 1
  8. Bohemians – Derry City 1x

Till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 24 september, 2020